Hvad
Hvor
Hvornår

Kevin Hart (U.S)

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 

Kevin Hart (U.S)

USA's største komiker navn KEVIN HART gæster Tivoli & Danmark.

Kevin Hart har længe været et af de absolut største navne på den amerikanske underholdningsscene. Hans nyeste one-man show er blevet set af mere end en halv million amerikanere. Han har været med i film som Little Fockers, The 40 Year Old Virgin hans appearance i den ultra populære Tv-serie Modern Familly satte seer rekord.

Kevin Hart er på nuværende tidspunkt den absolut mest omtalte amerikanske komiker. Den succesfulde komiker slog sig sidste år fast i rekordbøgerne og cementerede sin plads blandt eliten med touren, Laugh At My Pain. Denne tour slog Eddie Murphys salgsrekord med flest solgte billetter på et enkeltstående stand-up show, som genererede 1,5 millioner USD. Senere har Eddie Murphy udtalt at han vender tilbage til comedy-scenen for at slå Kevin Harts nuværende salgsrekord. Den 3 måneder lange tour har været én af de mest vellykkede comedy-tours i historien. Biograf-versionen indtjente 15 millioner USD, og DVD’en gik fire-gange-platin, og har været én af de hurtigst sælgende DVD’er nogensinde.

Med sine multitalenter har Kevin Hart opnået succes ikke kun med stand-up men også som skuespiller, hvor han bl.a. har haft filmroller i The 40 Year Old Virgin, Fool’s Gold, Little Fockers, Soul Plane samt gæste-roller i bl.a. TV-serien Modern Family – og er desuden aktuel i filmen Think Like A Man og Five Year Engagement.

Den nuværende Let Me Explain Tour starter i USA, og går herefter til Europa og Afrika. Showet i Stockholm solgte ud på få timer, og andet show er nu i salg. I Danmark kan den sprydlende komiker opleves søndag d. 9. september i Tivoli’s Koncertsal, under Zulu Comedy Festivalen i København.

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.