Hvad
Hvor
Hvornår

Kessler vs. Green

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 

Kessler vs. Green

Billetsalg i PARKEN fra kl. 17

*** Kessler-kampen i Parken bliver udskudt til 19. maj ***

Team Sauerland må beklageligvis informere alle boksefans om at Mikkel Kesslers boksekamp i Parken er blevet udskudt til 19. maj. Bokseren er tilsyneladende ikke kommet sig planmæssigt efter at have gennemgået en operation i hånden sidste år. Navnet på den nye modstander vil blive offentliggjort ved en pressekonference i København i næste uge. Alle billetter forbliver gyldige.

Kessler udtaler: "Jeg er ked af at lade mine fans vente og jeg beklager virkelig forsinkelsen. Som bokser er mine næver mit vigtigste våben. For at kæmpe og vinde på det højeste niveau er det nødvendigt at mine hånd er fuldstændig helet. Den 19. maj er jeg klar, jeg er stadig i form og jeg kan ikke vente med at skulle kæmpe foran mine danske fans."

Alle købte billetter til de oprindelige datoer (5. nov. 2011 og 14. april 2012) vil forblive gyldige til kampen d. 19. maj, men kan refunderes via Billetlugens callcenter på tlf. +45 70 263 267. Refundering kan ske indtil d. 14. april.

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.