Hvad
Hvor
Hvornår

Kebu

Billetter til Kebu, 2017 København K

Kebu (alias Sebastian Teir) fra Finland er en lysende komet indenfor Synthesizermusik. Kebu’s seneste album ”Perplexagon” (Secret Intertainment 2016) røg direkte ind på en 6. Plads på den finske album chart. Kebu er nok det man vil kalde en synthesizertroldmand, og hans youtube videoer har samlet over 7 millioner views og fans fra hele verden.
Kebu’s musik er kendestegnet, både ved en dedikeret håndtering af de analog synthesizere men også ved en dragende og fangende live performance. Hans koncerter radierer varme og glæde og viser et kæmpe arsenal af analog synthesizere, som minder en om de største kunstnere scenen i 70’erne og 80’erne. Svenske Gaffa skrev endda efter en show at ”Jarre’s (Jean Michel Jarre) efterfølger er fundet”. Kebu var normineret som både årets bedste kunstner og Årets bedste Album til den Tyske Schallwelle Music Awards 2013 og 2017
Kebus tournede i 2016 gennem NordEuropa og forbereder sig i disse dage på en større Europatour i 2017

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.