Hvad
Hvor
Hvornår

Kalaha

Billetter til Kalaha, 2016 København N

Koncerten er en del af Vinterjazz 2016.

Kalaha er en dansk supergruppe, der favner jazz, afrobeat og electronica. To af landets fremtrædende elektroniske kunstnere, Rumpistol og Spejderrobot, er gået sammen med to af jazzscenens mest innovative musikere, trommeslageren Emil de Waal og guitaristen Niclas Knudsen, for at udforske grænselandet mellem deres respektive genrer. Denne aften på Global fejrer de udgivelsen af EP’en Quarqauba, der er første del af en EP-triologi.

Efter en succesfuld debutkoncert på Strøm Festival i 2013 besluttede de fire musikere at gøre samarbejdet permanent og udgav i 2014 debutalbummet Hahaha. Albummet, der er en liveoptagelse af koncerten på Strøm, modtog en femstjernet anmeldelse i Soundvenue, hvor anmelderen blandt andet skrev: “Selv uden forhistorien beviser albummet, at ellers forskelligartede genrer kan finde hinanden på smukkeste vis.”

Quarquaba, der er den første studieudgivelse fra Kalaha, har de fire musikere ladet sig inspirere kraftigt af traditionel musik fra både Afrika og Kina samt retro-futuristiske bevægelser inden for elektronisk musik og jazz. Titlen Quarquaba refererer til et marokkansk slagtøjsinstrument, som også kan høres på EP’en.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.