Hvad
Hvor
Hvornår

Kåre Norge & AnnMari Max Hansen

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 

Kåre Norge & AnnMari Max Hansen

Rent musikalsk, opstod der sød musik, da skuespilleren / sangerinden Ann-Mari Max Hansen og guitaristen Kaare Norge mødte hinanden første gang.
Det skete for to år siden i Århus Musikhus, hvor de var engageret hver især med deres solistoptræden. Kaare Norge med sit virtuose guitarspil og Ann-Mari Max Hansen med sit dansk-svenske repertoire, som straks appelerede til Kaare Norges betagelse af den nordiske musiktone.
De har nu etableret et samarbejde, som dels omfatter deres meget populære ”Julekoncerter”, og nu også deres sommer- og efterårskoncerter, som de har valgt at kalde ”Den Nordiske Sjæl”, indeholdende et varieret og spændende program med sange af bl. a, Cornelis Vreeswijk, Bellman,Jan Johansson, Carl Nielsen, Evert Taube, Tove Ditlevsen, Hugo Alfvén, Björn Afzelius m fl.
Med den verdenskendte guitarist Kaare Norge og med Ann-Mari Max Hansens personlige og charmerende fortolkninger af disse sange, som har fulgt os gennem årene, venter der publikum en vidunderlig oplevelse af folkemusikalsk/ klassisk karakter - en ”Musikalsk Perle”-L-

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 

Events on focus

Flere datoer
Tivolis Koncertsal / København V
4. februar
Vega / København V
12. juni
Ådalen - Aarhus / Åbyhøj
Flere datoer
Musikhuset Aarhus / Aarhus C
Flere datoer
Telia Parken / København Ø
3. november
Valby-Hallen / København SV