Hvad
Hvor
Hvornår

K: Sjællands Strygekvartet og Johan Reuter

Billetter til K: Sjællands Strygekvartet og Johan Reuter, 2012 København K

Få en god afslutning på dagen med en times levende kvalitetsmusik ved Diamantens fyraftenskoncerter i Dronningesalen. I denne sæson er det Sjællands Strygekvartet der ved tre koncerter vil spille tre Beethoven kvartetter, sat sammen med henholdsvis Schubert-lieder, en Anders Koppel saxofonkvintet og en strygekvartet af Heise.

Sjællands Strygekvartet blev dannet i 2004 af fremtrædende musikere fra Sjællands Symfoniorkester. Med et stærkt kammerrepertoire kombineret med en forkærlighed for sjældent spillede værker er kvartetten blevet modtaget varmt af det internationale og danske publikum. Kvartetten består af primarius Phillipe Benjamin Skow, John Bak Dinitzen, 2. violin, Bernd Rinne, bratsch og Richard Krug, cello. Kombinationen af to danskere og to tyskere giver en god dynamik, og kvartetten har haft travlt på det sidste med koncerter og indspilninger.

Ved denne første koncert får kvartetten besøg af den efterspurgte baryton, Johan Reuter. Reuters omfattende internationale koncertkarriere har bragt ham verden rundt til førende koncerthuse og festivaler som bl.a. Wagner-festspillene i Bayreuth og festspillene i Salzburg. Han har i dette forår haft sin debut på Metropolitan i New York som Jaroslaw Prus i Janáceks opera Sagen Makropulos. I Dronningesalen skal vi opleve ham i det helt intime format, når han synger udvalgte lieder af Schubert med strygekvartet-akkompagnement.

Program:

Ludwig van Beethoven: Strygekvartet, op. 59 nr. 2, e-mol

Franz Schubert: Udvalgte lieder med strygekvartetakkompagnement: Im Frühling, Der Wanderer, Der Wanderer an den Mond, Ständchen, Der Schiffer, Der Einsame og Der Erlkönig

Næste koncert i serien: Tirsdag 30. oktober kl. 17

Fyraftenskoncerterne i 2012 er støttet af Toyota-Fonden

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.