Hvad
Hvor
Hvornår

Joe Lovano & Dave Douglas Quintet Sound Prints(US)

Billetter til Joe Lovano & Dave Douglas Quintet Sound Prints(US), 2012 København K

Joe Lovano & Dave DouglasQuintet
“Sound Prints” (US)
8. + 9. juli, kl. 21.00

Saxofonisten Joe Lovano og trompetisten Dave Douglas besøger Jazzhouse to aftener i træk med et særligt projekt der hylder den Wayne Shorter - orienterede aallstar-kvintetten "Sound Prints".

Den Grammy-vindende saxofonist og komponist Joe Lovano og den dobbelt Grammy-nominerede trompetist Dave Douglas har hver for sig opnået et ry som to af jazzens mest profilerede musikere.

I 2008 stod Lovano og Douglas i spidsen for SFJAZZ Collective i forbindelse med et særligt Wayne Shorter-fokus, og ud af dette projekt opstod en allstar-kvintet, ”Sound Prints”, med Lawrence Fields (klaver), Linda Oh (bas) og Joey Baron (trommer). Det er netop denne Shorter-orienterede inspirerede grupppe, som besøger Jazzhouse to aftener i træk under dette års Copenhagen Jazz Festival, der jo også har festival, som jo også får besøg af legenden selv på programmet.

Fra tidligere samarbejder har Lovano og Douglas vist en sjælden evne for at blande deres distinkte stemmer med stemmerne fra tidligere generationers mestre, samtidig med, at de i både komposition og improvisation sætter helt nye standarder .

-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.