Hvad
Hvor
Hvornår

Jef Neve solo

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 

Jef Neve solo

En ændring i jazzprogrammet for Musikhuset Aarhus giver publikum mulighed for at opleve Jef Neve solo.

Jef Neve er det nye stjerneskud på den belgiske jazzhimmel, der med fem succesrige albums forlængst har cementeret, at han er kommet for at blive. 

Som fjortenårig begyndte Neve at spille i nogle lokale bands, samtidig med at han gjorde sine første forsøg med at komponere musik til bl.a. soloklaver og symfoniorkestre. Tre år senere var Neve involveret i forskellige jazzbands og klassiske ensembler, lige som han også var en del af det belgiske boyband Get Ready.
I 2000 fik Neve papir på sit musikalske talent, da han afsluttede en Master i jazz og klassisk klaver, og kort efter dannede Neve sin trio.

Jazz brunch

Traditionen tro byder Musikhuset Aarhus på en række skønne gratis koncerter i løbet af den som-meruge, Aarhus Jazz Festival finder sted. I år har vi valgt at lægge alle koncerterne kl. 12 på Foyer Sydscenen, og mens man nyder gratis jazz, er der mulighed for at købe en lækker jazzbrunch hos Musikhusets restauratør johan r.

En Jazzbrunch til 170 kroner kan med fordel forudbestilles hos johan r på tlf. 22 30 00 92. Læs mere på johan r's hjemmeside

Arrangør: Musikhuset Aarhus
Foto: Jesse Willems

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.