Hvad
Hvor
Hvornår

Jay Reatard dokumentar 'Better Than Something'

Billetter til Jay Reatard dokumentar 'Better Than Something' , 2012 København V

Bremen Teater og CPH:DOX præsenterer: ”Jay Reatard lives!”

Den 30. august viser vi Danmarkspremieren på ’Better Than Something’ om det afdøde rock-ikon Jay Reatard. Visningen efterfølges af en trippelkoncert kura- teret af Passive/Aggressive med unge, danske punktalenter!
”What I do is not about being comfortable with the world. I was tossed into this place, and I will be tossed out again. All this stuff in between is a big fucking fight” – Jay Reatard.

Det er gået to et halvt år siden vor musikalske mælkevej mistede en af sine mest funklende stjerner, da punk- og garagerock-ikonet Jay Reatard døde af en overdosis. Vi savner ham stadig, så den 30. august vækker CPH:DOX og Bremen Teater ham til live i danmarkspremiere på Jay Reatard-dokumentarfilmen ”Better Than Something”.
Og som om det ikke være nok, så hylder vi mandens uerstattelige punk-etos med en hæsblæsende trippel-koncert kurateret af bloggen Passive/Aggressive (http:// www.passiveaggressive.dk/)med tre bands fra dén danske undergrund, som NME for nyligt kaldte “the new heartland of hardcore” og “the hottest underground rock scene”. Herfra glæder vi os til at præsentere øreflænsende koncerter med Lower, Urban Achievers og Syringe, der alle viderefører samme do-or-die-mentalitet, som Jay Reatard besad.

Om filmen:
”Nogle musikere er bange for at løbe tør for sange, jeg er bange for at løbe tør for tid”. De uhyggeligt profetiske ord ytres af Jay Reatard i dokumentarfilmen ”Bet- ter Than Something”, der gennem interviews med Reatard og folk omkring ham (få måneder før og efter hans død), giver et intimt indblik i mandens turbulente livshistorie og imponerende kometkarriere. Tag blandt andet med Reatard rundt i barndomsbyen Memphis, Tenessee og oplev hæsblæsende optagelser fra den slags koncerter, vi aldrig vil opleve igen.

Se trailer til filmen her http://www.youtube.com/watch?v=DEojGEN9MFo

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.