Hvad
Hvor
Hvornår

JAMES VINCENT MCMORROW

Billetter til JAMES VINCENT MCMORROW, 2014 København V

James Vincent McMorrow udøser sine inderste længsler på VEGAs scene

Med dybfølte tekster og en imponerende falset har James Vincent Mcmorrow sunget sig lige lukt ind i hjertekulen på anmeldere og publikum. Fald for den irske sanger onsdag den 8. oktober i Lille VEGA.  

En højere kærlighed

Med dybfølte tekster, en kuldegys-fremkaldende falset, banjo og steel-guitar har den irske sangskriver James Vincent McMorrow sunget sig lige ind i hjertekulen på anmeldere og publikum. Hans breakout-hit, et cover af Steve Winwoods ”Higher Love”, fik ham sammen med debutalbummet, Early in the Morning, på alles læber.

Den æggende, rolige samling af guitarbaserede folksange fik ham i det velanset engelske tv-show Later… With Jools Holland og i 2012 fik pladen en European Border Breaker-pris for sine flotte salgstal udenfor hjemlandet.

Inspiration fra N.E.R.D

Men de akustiske guitarer skulle ikke danne base for McMorrows karriere, så på hans andet album fra tidligere i år, gik han i en anden retning. Inspireret af fundet af en harddisk fyldt med hans bud på omskrivninger af N.E.R.Ds sange, trak han opfølgeren, Post Tropical, i en mere elektronisk retning med input fra r&b og hiphop, som sangeren nyder at lytte til.

Vokal a la Bon Iver

Nogle af guitarerne blev skiftet ud med klaver, horn og nogle strejf af elektroniske trommer. McMorrows imponerede vokal bliver på sangene presset til nye højder, som sandsynligvis vil få flere til at tænke på Justin Vernon aka. Bon Iver eller The Antlers’-frontmanden Pete Silberman. Vokalens spændvidde bliver udnyttet til fulde på sange som ”Glacier” og ”Red Dust”, hvor Mcmorrow flere gange beroligende messer hans inderste længsler. Videoen til den seneste single fra albummet, ”Gold”, er netop blevet offentliggjort. 

Grundet stor efterspørgsel, flyttes koncerten 8. oktober med irske James Vincent McMorrow, fra Lille VEGA til Store VEGA. Billetter købt til Lille VEGA er naturligvis gældende til Store VEGA.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.