Hvad
Hvor
Hvornår

JAMES MORRISON

Billetter til JAMES MORRISON, 2012 Aarhus C

Sommerkoncert på Amfiscenen

James Morrison
Special Guest: Mads Langer

Publikum kan glæde sig til to store sangstemmer, når Musikhuset Aarhus 2. august præsenterer udendørs koncert på Amfiscenen. Dagen efter koncerten med The Beach Boys samme sted indtager først danske Mads Langer og derefter britiske James Morrison scenen under åben himmel.

Den britiske sanger og hjerteknuser James Morrison gæster i august Aarhus sammen med sit band. James Morrison er kendt for at give sit publikum nogle gode koncertoplevelser. Med sin hæse, men stadig fløjlsbløde vokal i front stiller Morrison altid op med et ivrigt og godt sammenspillet orkester i ryggen.

”Alt i alt viste James Morrison sig ved denne koncert som en kunstner med stor integritet, som leverer uindpakket musik og som har talent i klassisk forstand – han kan simpelthen spille, synge og skrive musik. Og så selvfølgelig fremføre den med største troværdighed.”
(* * * * GAFFA, koncertanmeldelse - oktober 2009)

James Morrison er ifølge GAFFAS anmelder garant for en god koncertoplevelse, hvor fokus er på musikken og Morrisons ærlige sange. ”Han tilhører den slags kunstnere, hvis underholdning centreres om den rene musik og ikke om hverken dans, lysshow eller andre visuelle virkemidler”, lyder det fra GAFFAs anmelder efter James Morrisons koncert i København.

James Morrison - Årets britiske sanger 2007
James Morrison er manden, der de seneste år har stået bag en række iørefaldende radiohits, som You Give Me Something, Wonderful World, The Pieces Don’t Fit Anymore samt duetten Broken Strings, som han sang med Nelly Furtado. Broken Strings toppede næsten alle nationale hitlister i Europa i 2008 og er James Morrisons største hit til dato.
Han albumdebuterede i sensommeren 2006 med Undiscovered, der var det bedst sælgende album i Storbritannien det år, og efterfølgende blev James Morrison, der blot var 21 år, kåret til at være den bedste mandlige sanger ved the Brit Awards.

Morrisons seneste album, The Awakening (2011), adskiller sig fra de foregående udgivelser ved at rumme en række meget personlig sange om hans egen rodløse opvækst og faderens død som følge af alkoholmisbrug. Men de alvorlige emner til trods løfter James Morrison med et sikkert greb om både tekst og musik de personlige betragtninger og gør dem almene og gribende. The Awakening er produceret af den tidligere Suede-guitarist Bernard Butler, der også har produceret for Duffy og The Libertines.

Mads Langer
Danske Mads Langer har udviklet sig eksplosivt som sangskriver, og den foreløbige kulmination finder man på hans tredje album Behold, som udkom sidste år.
28-årige Mads Langer kommer oprindeligt fra Skive, og hans interesse for musik startede på Frijsenborg Efterskole i Hammel.

Han debuterede med Attention Please i 2006 og udgav i 2009 sit andet album, Mads Langer. I 2011 udkom så den seneste Behold.
Albummets førstesingle Fact-Fiction, som Mads har skrevet sammen med den norske sangskriver Boots Ottestad, forelå allerede i 2008 i en akustisk version, der blev lidt af et myspace-hit med ca. 60.000 plays.
Mads Langer skriver selv sangene, men har gennem årene fået god hjælp af co-writere som Marcus Winther-John, Tim Christensen, Daniel Ahearn og Edie Kuhnle.

Praktisk information om koncertpladsen:

Koncerten finder sted torsdag 2. august på Amfiscenen mellem Musikhuset og Kunstmuseet Aros.
Der er kun ståpladser til koncerten.
Dørene åbner kl. 19.
Mads Langer går på scenen kl. 20, og James Morrison afslutter en forhåbentlig dejlig sommeraften.

Der bliver indrettet et område reserveret til kørestolsbrugere ovenfor amfi-scenen. Herfra er der frit udsyn til scenen.

Området omkring Amfiscenen indrettes til koncertområde, med mulighed for at købe mad og drikkevarer. Caféen i Musikhuset er åben under koncerten.

Det er ingen siddepladser på koncertområdet, men på skråningen og på terasserne ved Amfiscenen er det muligt, at finde et sted at sætte sig og hvile benene.

I koncertområdet opstilles der også et antal mobiltoiletter, ligesom der under koncerten også er adgang til Musikhusets Foyer og toiletterne i kælderen og handicaptoilettet i Foyeren.

Af hensyn til sikkerhed og copyright-rettigheder må man ikke medbring følgende på pladsen:
Foto/video/audioudstyr
Flasker
Dåser
Våben af enhver art
Fyrværkeri
Laserpenne
Bannere
Paraplyer
Klapstole, skamler m.v.
Drikkevarer
Madvarer

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Køb togbilletten til favorabel pris på

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.