Hvad
Hvor
Hvornår

J. Cole

Billetter til J. Cole, 2013 København V

Den amerikanske rapper J. Cole sparker sin Europaturné i gang i Store VEGA 10. november.

Den amerikanske rapper J. Cole er blevet udråbt til at være rapmogulet Jay-Z´s Protegé og har siden sit gennembrud domineret de amerikanske hitlister og turneret verden rundt. I 2007 udgav han sit først mixtape 'The Come Up' og Jay-Z fik hurtigt øjnene op for hans talent. Det udløste i 2009 en pladekontrakt med Roc Nation og han har siden slået sit navn fast på den internationale Hip Hop scene med hits som ’Work Out’, ’Power Trip’ og ’Forbidden Fruit’.
 
Da pladekontrakten var i hus udgav den populære rapper 2 mixtapes, før han i 2011 udgav debutalbummet ’Cole World: The Sideline Story’, som gik direkte ind som nummer 1 på den officielle amerikanske hitliste Billboard 200. Pladen solgte over 500.000 eksemplarer, hvilket indbragte J. Cole en guldplade og hitsinglen ’Work Out’ solgte platin. 
 
I juni udgav han det længe ventede andet album ’Born Sinner’ der gik nummer 1 på Billboard 200. I løbet af sin korte karriere har J. Cole samarbejdet med nogle af de største kunstnere som Jay-Z, 50 Cent, Kanye West, Beyoncé, Kendrick Lamar og Miguel, for at nævne nogle få. Han har også været nomineret i flere kategorier til de største award shows i USA. Blandt andet til den prestigefyldte Grammy Award for Best New Artist i 2012.
 
Sidste gang den talentfulde rapper gæstede Danmark var i 2011 da han gav en totalt udsolgt koncert i Store VEGA. Nu kan fans igen opleve ham, når han gæster Danmark som det første stop på sin Europaturné og giver et brag af en koncert i Store VEGA.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.