Hvad
Hvor
Hvornår

IMOGEN HEAP

Billetter til IMOGEN HEAP, 2010 København V

Den engelske sangerinde og sangskriver Imogen Heap har en af den slags stemmer, der får folk til at klappe i. Det bliver der rig lejlighed til at opleve, når Imogen Heap træder op på scenen i Pumpehuset lørdag d. 27. februar 2010.

Imogen Heap har tre soloplader på renommeet hvoraf den seneste Ellipse udkom 24. august 2009. Pladen blev med det samme et stort hit i USA og Ellipse nåede helt op på en flot 5. plads på den amerikanske Billboard Top 200 album chart. Stilen er atmosfærisk og eftertænksom elektropop, der ifølge GAFFAs rosende anmeldelse af pladen indeholder: "sofistikerede, ofte langsomme og vuggende kompositioner og (...) detaljerige arrangementer, hvor strygere og guitar elegant fletter sig ind mellem de elektroniske spor."

Udover at være en fabelagtig sangerinde og sangskriver er Imogen Heap multiinstrumentalist, som fra barnsben har fået klassisk undervisning i klaver, cello og klarinet. Senere har hun også lært at spille bl.a. trommer og guitar.
Med Ellipse er Imogen Heap nomineret til to amerikanske Grammys. En nominering for hendes evner som programmør på Ellipse og en nominering som Best Pop Instrumental Performance for sangen "The Fire". En sang vi med garanti får at høre i Pumpehuset - og højest sandsynligt i en udgave, der slår albummets med flere længder på parameteret for gåsehud. Rygtet siger nemlig, at det er live, at Imogen Heap virkelig svinger sin musikalske tryllestav.

Imogen Heap har tidligere spillet i Danmark; i et udsolgt Lille Vega d. 26. Januar 2007. Her var det dog computernedbrud og flade batterier i instrumenterne, der stak en kæp i hjulet på den fortryllende sangerinde. Men det skal koncerten i Pumpehuset nu rette op på - og vi er klar til magi i øregangene.

Tidligere har Imogen Heap udgivet solopladerne iMegaphone (et anagram for Imogen Heap) (1998) samt Speak for Yourself (2005), der blev Imogen Heaps gennembrud. Imogen Heap blev i 2006 nomineret til to Grammys for Speak for Yourself uden dog at kunne tage nogle statuetter med sig hjem over Atlanten.
Mellem iMegaphone og Speak for Yourself slog Imogen Heap sine folder i bandet Frou Frou med Guy Sigsworth som den anden halvdel. Derudover har Imogen Heap gæsteoptrådt hos et væld af kunstnere - senest på albummet The Boy Who Knew To Much (2009) af Mika. -L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.