Hvad
Hvor
Hvornår
26. maj

Imarhan (DZ)

Global Copenhagen / København N
 
Hvornår
Fre., 26. maj 2017, 21:00
- Imarhan (DZ)
Prisniveau
100.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Billetter til Imarhan (DZ), 2017 København N

Det groove-orienterede og sjælfulde tuareg-band Imarhan, der har tråde til bl.a. Tinariwen og har begejstret verden med deres debutalbum, indleder Europa-tour på Global.

Som ligeledes Global-aktuelle Tamikrest er Imarhan rundet af den nomadiske tuareg-stammes kultur og musik. En musik, som mange i Europa især forbinder med den støvede og guitarbårne ørkenblues, som f.eks. Tinariwen repræsenterer. Og netop Tinariwen har da også en tæt forbindelse til Imarhan, idet Eyadou Ag Leche fra Tinariwen er fætter til Imarhans frontfigur Sadam og har medvirket som både producer og medsangskriver på flere numre på Imarhans debutalbum.

Imarhan har dog taget tuareg-folkets musik i en mere urban og groovy retning, hvor inspiration fra soul, rock og Algeriets raï-musik blandes med de folkemusikalske rødder og hypnotiske jams. Musikken afspejler både tuareg-stammens spirituelle rødder i det nordlige Mali og en moderne hverdag i det sydlige Algeriet, hvor medlemmerne er vokset op. Resultatet er en på én gang intim, vemodig og rytmisk swingende musik, der fik The Guardians anmelder til at kalde det selvbetitlede debutalbum (udkommet på City Slang) for “an ear-opening debut”.

Nu er bandet klar til at indtage Global, der bliver første stop på deres Europa-tour i maj/juni!

Sagt om Imarhan:

“The eclectic range of spacious introspection and thoroughly danceable songs means the record showcases the band at their current best. Imarhan is the sound the band have spent their whole lives perfecting and it comes across like a best of.”
Drowned in Sound

Global Copenhagen

Nørre Allé 7
2200
København N
 
Hvornår
Fre., 26. maj 2017, 21:00
- Imarhan (DZ)
Prisniveau
100.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.