Hvad
Hvor
Hvornår

ICE CREAM CATHEDRAL vs. LUCID FEEL (VJs)

Billetter til ICE CREAM CATHEDRAL vs. LUCID FEEL (VJs), 2012 København K

Ice Cream Cathedral inviterer i samarbejde med Smash!Bang!Pow!, CPH:DOX og Jazzhouse til en særlig AUDIO:VISUALS-koncert.

Musikken tager sit afsæt i fransk 60’er pop, tidlig 90’er shoegaze og new age. Trods eksperimenter med form, melodik og harmonik formår sangenes kompositoriske udtryk alligevel at ramme et bredere spektrum af lyttere ved både lyrisk og musikalsk at udforske det naive og det mystiske, det jordnære og det ”spacy”.

Siden udgivelsen af debut-ep’en ”Straight Arcs” i november 2011 har bandet markeret sig stærkt på den danske undergrundsscene som en energisk trio med intens musikalsk kontakt i højsædet, uden backtrack. Endvidere har de ageret support for prominente udenlandske åndsfæller som Youth Lagoon, Memoryhouse, Class Actress og Sleep 8 Over.

I september 2012 udsendte bandet første single, ”The Ranger”, fra deres kommende debut-album, der forventes ude primo 2013. ”The Ranger” cementerer bandets nye lyd med referencer til kunstnere som Enigma, Slowdive og Kate Bush.

Mens vi venter på albummet kan man opleve bandet til denne unikke koncert, hvor VJ-duoen Lucid Feel står for at levere specielt udviklede live visuals. Æstetikken bygger på stemningsmættede og ofte dystre billeder. Udover videoprojicering beskæftiger duoen sig også med bl.a. kunstinstallationer på scenen.

Før og efter koncerten dj'er Classic VIV (aka Najaaraq) på Lille Scene.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.