Hvad
Hvor
Hvornår

I Got You On Tape

Billetter til I Got You On Tape, 2011 København V

Det danske indie-band I Got You On Tape udgiver til september nyt materiale og giver i den anledning koncert i Lille VEGA.

Uundgåelig førstesingle
Bandet slap i juni den første single fra det kommende album, der udkommer den 5. september. Singlen "Run From The Rain" (via YouTube) blev straks valgt som Ugens Uundgåelige på P3.

P3 Guld var starten på noget stort
"Vi tror på, at I har muligheden for at skrive store og vigtige sange. Og til at nå et langt større publikum", lød begrundelsen, da I Got You On Tape sidste år modtog den prestigefyldte P3 Guld Pris.

Prisen blev begyndelsen på en ny musikalsk rejse for bandet, og som netop tog dem ud til det brede publikum i Danmark.

Hjemlig og international succes
Med to udsolgte Danmarksturneer i løbet af det sidste år, SXSW-koncerter og en succesrig Benelux-tour, har bandet nu for alvor prikket hul på bylden.

IGYOT startede som anmeldernes indie-favoritter, men er de i dag ved at etablere sig som et internationalt navn. Bandet har dog også fået et stort og loyalt dansk publikum, der følger dem tæt og venter spændt på nyt fra deres hænder.

 

L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.