Hvad
Hvor
Hvornår

Huxi Bach VALG

Billetter til Huxi Bach VALG, 2016 Aalborg

 

Huxi Bach har skrevet et nyt One man show. Det handler om at vælge. For det skal man. Altså, vælge. For eksempel har Huxi valgt stadig at have lysbilleder med i showet, men han har også valgt, at smide sin talerstol væk og tage en guitar med i stedet. Er det et klogt valg? Det vil vise sig.

 

Det eneste, der er sikkert er, at det er svært at vælge!

Hvilke politikere skal vi vælge? Hvad skal vi se i fjernsynet? Hvad skal vi tro på? Hvem skal vi tro på? Og hvor mange hashtags skal man skrive under en selfie?

Huxi Bach har valgt at tage det hele ind, og det er en stor mundfuld, men forhåbentlig glider det hele ned med en lille sang til.

 

VALG er Huxi Bachs tredje One man show efter de 2 anmel­derroste og velbesøgte shows Huxi Bachs Store Kærlighed og HJÆLP, der begge hentede adskillige 5- og 6-stjernede anmeldelser hjem.

Huxi Bach er kendt og elsket som samfundskommentator og yderst charmerende satiriker, med altid tankevæk­kende kommentarer og underfundige pointer. Når han ikke lige er på de skrå brædder, kan Huxi Bach høres i sit faste program Det Gode Gamle Folketing på Radio 24Syv, som fast gæst i Mads & Monopolet og ikke mindst læses som klummeskribent i MetroXpress.Af og til dukker han også stadig op med sin gamle makker fra Den Løse Kanon på P3, Karen Thisted. Gammel kærlighed ruster som bekendt aldrig.

 

Det er som sagt svært at vælge. Og det er lige præcis det Huxi Bachs nye show handler om.

”VALG ” har premiere den 28. januar 2016 kl. 20.00 på BREMEN TEATER i København og billetsalget starter den 28. maj 2015. 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.