Hvad
Hvor
Hvornår

The Hives

Billetter til The Hives, 2013 København V

THE HIVES ROCKER STORE VEGA

Efter fem års stilhed fra svenske The Hives, udgav de fem medlemmer "från hinsidan" et nyt album i juni ”Lex Hives”, med strålende anmeldelser til følge. Med hits som "Hate To Say I Told You So", "Tick Tick Boom" og senest "Go Right Ahead" understreger The Hives, at de er vaskeægte rock’n’roll, med gaspedalen trådt helt i bund.

The Hives har i snart tyve år været Sveriges førende eksport inden for uforfalsket garage punkrock, og gennem karrieren har de på skarpeste vis blandet de vildeste rockhits med attitude og en uforlignelig stil, der gør dem til et af verdens mest underholdende livebands.

De er sjældne gæster i Danmark, og da The Hives spillede på dette års NorthSide Festival, fik de at mærke fra publikum, hvor meget de har været savnet og lagde Aarhus for deres fødder – traditionen tro, yderst velklædte og med en Howlin’ Pelle Almqvist i topform.

Det er med største fornøjelse at præsentere Swedens finest, når The Hives spiller:

TORSDAG DEN 31. JANUAR I STORE VEGA

Billetsalget starter torsdag den 11. oktober kl. 10.00 via Billetlugen.dk / tlf. 70 263 267 samt i Fona landet over.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.