Hvad
Hvor
Hvornår

HALESTORM

HALESTORM I Amager Bio

Efter sidste års store succes i København vender Lzzy Hale og hendes Halestorm til juni tilbage tilbage for at give de københavnske og aarhusianske rockfans, hvad de vil have.

I et interview på Steffenjungersen.dk beskrev Halestorms frontkvinde, Lzzy Hale, sidste år sit bands musik på følgende vis: "Jeg har altid sagt, vi spiller kød-og-kartofler rock. Der er vitterlig ikke så meget at forklare: Vi sætter bare stikkene i og drøner deruda'!"

Og dét er det danske publikum er vilde med. Pennsylvania-bandet debuterede herhjemme i 2012 med en klubkoncert foran blot 150 publikummer, men på få år har kvartetten næsten tidoblet kapaciteten: Sidste marts spillede de i et udsolgt Amager Bio, og til sommer vender Hale og hendes kumpaner tilbage, atter til Amager Bio, med mere hårdtslående og melodisk rock.
 
Halestorm har siden sidst udsendt deres tredje studiealbum, 'Into the Wild Life', der allerede har affødt hittene 'Amen' og ikke mindst den aktuelle single, 'I Am the Fire'. En sang, der står som endnu en perle blandt gruppens solidt rockende ørehængere.

Som Lzzy Hale selv siger, så skal man ikke forvente sig den dybe tallerken fra hende og bandet, men man er garanteret et energisk show med masser af musik, der har masser tilfælles med både den klassiske 70'er-rock og 90'ernes melodiske post-grunge.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.