Hvad
Hvor
Hvornår
13. september

Gypsy & The Cat

Rust / København N
 
Hvornår
Tir., 13. september 2011, 21:00
- GYPSY & THE CAT
Prisniveau
80.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Billetter til Gypsy & The Cat, 2011 København N

Gypsy & The Cat optræder på Rust

Den alternative australske pop-duo optræder i intime rammer, når de 13. september lægger vejen forbi Rust.

Pop-bandet er dannet af de to tidligere DJ's Xavier Bacash og Lionel Towers. De udgav tilbage i november 2010 debutalbummet 'Gilgamesh', som blev spillet flittigt i Storbritannien og hjemlandet Australien. Rent musikalsk spænder duoen fra Fleetwood Mac og Jeff Buckley til moderne DJ's som Justice og Daft Punk.

Efter produktionen og indspilningen af albummet i deres hjemmestudie i Melbourne har bandet rykket teltpælene til London, hvor de i øjeblikket remixer debutalbummet med anerkendte producere som David Fridmann og Rick Cosley. Fridman har produceret MGMT, Flaming Lips, Clap Your Hands Say Yeah og Costey har samarbejdet med Muse, Franz Ferdinand, Glasvega og danske Mew.  

De to pop-drenge turnerede i juni måned som support på Kylie Minogues 'Aphrodite' turné. Nu kan den 21-årige australske duo opleves på Rust for første gang.

Rust

Guldbergsgade 8
2200
København N
 
Hvornår
Tir., 13. september 2011, 21:00
- GYPSY & THE CAT
Prisniveau
80.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.