Hvad
Hvor
Hvornår

Grizzly Bear

Billetter til Grizzly Bear, 2012 Frederiksberg

Grizzly Bear spiller i Falconer Salen

Det Brooklyn-baserede indieband indtager Danmark, når de lægger vejen forbi Falkoner Salen 28. oktober.

Med en blanding af traditionelle instrumenter og en elektronisk sound, bevæger Grizzly Bear sig inden for genrer som psykedelisk pop, folk-rock og experimental. Bandet udgav i 2004 debutalbummet "Horn Of Plenty".

Grizzly-bjørnene har flere gange været forbi Danmark - sidst i 2009, hvor de optrådte foran et totalt udsolgt Store Vega. På det tidspunkt var de aktuelle med deres meget roste 3. album "Veckatimest", der af både danske og udenlandske anmeldere blev hyldet som en af de bedste udgivelser i 2009.

I december 2011 annoncerede Grizzly Bear, at deres længe ventede 4. album bliver udgivet i løbet af 2012, hvorfor bandet i øjeblikket er i studiet for at lægge sidste hånd på albummet, der endnu ikke har fået en officiel titel.

Koncerten i Falconer Salen vil således byde på helt nyt materiale samt en perle-række af indieklassikere som "Knife", "Two Weeks" og "While You Wait for the Others".

Se videoen til Two Weeks her:
http://www.youtube.com/watch?v=tjecYugTbIQ&feature=list_related&playnext=1&list=AL94UK
MTqg-9D1GtON6SPaMGv3PmmCjWan

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.