Hvad
Hvor
Hvornår

Green Day

Billetter til Green Day, 2013 København K

GREEN DAY TIL DANMARK!

Efter at Green Day måtte melde fra til mange af deres aftalte koncerter, fordi forsanger Billie Joe Armstrong i september lod sig indlægge til afvænning, kan vi nu offentliggøre at Billie Joe, Mike Dirnt og Tré Cool er klar til turné. I den forbindelse kommer de også forbi Danmark, hvor de den 2. juli indtager scenen på Refshaleøen med deres ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!Tour.

Green Day udgav kæmpesuccesen ”American Idiot”, som de vandt to Grammys for og som solgte over tyve millioner eksemplarer og indeholdt hits som ”American Idiot” og ”Boulevard Of Broken Dreams”.
Nu har gruppen udgivet en trilogi ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!og den er blevet modtaget med løftede arme og skulderklap verden over.
"¡Uno!" og "¡Dos!" blev begge anmeldt til fire stjerner herhjemme af GAFFA og BT’s anmelder giver den samlede trilogi 5/6 stjerner og en forrygende anmeldelse, som kan læses HER.

Hør det første single-udspil fra ¡Uno! ”Oh Love” HER.

Selv udtaler Green Day:

"Vi er i den mest produktive periode i vores liv. Det her er det bedste musik, vi nogensinde har skrevet, og sangene bliver bare ved med at komme". "I stedet for at lave et album laver vi en trilogi. Hver sang har kraften og energien, der repræsenterer Green Day på alle planer. Vi kan bare ikke lade være... Vi er storladne som ind i helvede."

Se bandet annoncere udgivelsen af ¡Uno! ¡Dos! ¡Tré! HER.

Sidst Green Day gav koncert i København var i 2009 for et udsolgt Forum, en koncert som GAFFA kaldte ”Flot, godt og vildt overgearet” og kvitterede med fem stjerner.

Med de nye udgivelser i bagagen tager bandet på en længere verdensturné og til glæde for de mange trofaste danske Green Days fans inkluderer det også Danmark. Det er med største fornøjelse, at vi kan præsentere Green Day Live:

TIRSDAG DEN 2. JULI PÅ REFSHALEØEN, KØBENHAVN

Green Day udgives i Danmark af Warner Music

Koncerten arrangeres i samarbejde med Live Nation

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.