Hvad
Hvor
Hvornår

GREASE

Billetter til GREASE, 2014 København V

Grease

De sidste 42 års mest populære ungdomsmusical i ung stjerne-opsætning

Ingen anden musical i verden har fået fat i ny generationer som GREASE. Siden verdenspremieren på Broadway for præcis 40 år siden har forestillingen triumferet over hele verden, og hverken før eller siden er der lavet en mere populær ungdomsmusical. Nu rammer GREASE igen Tivoli i den revitaliserede udgave – mere rock ’n’ roll, mere fedt i håret og mere rå end nogensinde. Med et fandenivoldsk ungt stjernecast, der forvandler Koncertsalen til den reneste 50’er nostalgi og rå musikalsk power i niende potens!

Publikum kan roligt glæde sig til at rocke med på alle klassikerne. ”Summer Nights”, ”Hopelessly Devoted to You”, ”Greased Lightning’” og ”We Go Together”. De er der alle sammen. Og tilmed i helt ny dansk oversættelse, hvor både dialog og sange udsættes for en smittende foryngelseskur.

Der findes næppe nogen anden nyere musical, der som GREASE har gjort den brede befolkning dus med sine karakterer. Det skyldes naturligvis først og fremmest filmudgaven med John Travolta og Olivia Newton-John, og derfor er det vel også helt naturligt, at hver generation har haft sin GREASE – på Broadway, Westend og naturligvis også i Danmark. Herhjemme kunne vi første gang opleve GREASE i start-1990’erne på Nørrebros Teater med bl.a. Timm Vladimir og Gordon Kennedy i deres gennembrudsroller, og i 2005 i en landsdækkende turnéversion med Sofie Lassen-Kahlke som Sandy. Nu er Tivoli og The One and Only Company klar med GREASE til en helt ny generation – med de fedeste unge sangere, dansere og skuespillere i de ikoniske roller.

Som Sandy ser vi Anna David og til rollen som Danny Zuko er det lykkedes at overtale Silas Holst.

 

Medvirkende:

Sandy: Anna David

Danny: Silas Holst

Rizzo: Julie Steincke

Kenickie: Allan Hyde

Frenchy: Vicki Berlin

Marty: Rikke Hvidbjerg

Jan: Christine Astrid Nielsen

Doody: Kim Ace Nielsen

Roger: Jeff Schjerlund

Sonny: Basim

Patty: Julie Lund

Eugene: Martin Gæbe Povlsen

Miss Lynch: Nastja Arcel

Vince Fontaine: Peter Pilegaard

Ensemble: Maja Juel Hansen, Nellie Bethel, Line Krogholm, Morten Kjeldgaard, Robert Thomsen

Instruktion og koreografi: Tim Zimmermann

Dialoginstruktør: Carsten Friis

Kapelmester: Joakim Pedersen

Scenograf og kostumier: Jan de Neergaard

Lysdesign: Frank Beck

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.