Hvad
Hvor
Hvornår

Girls in Airports + Interfoam

Billetter til Girls in Airports + Interfoam, 2012 København K

Svedig jazz i sommernatten fra to af ung dansk jazz' mest fandenivoldske, grænsesøgende og gennemmusikalske grupper. Medbring åbne ører og dansesko, når Girls in Airports og Interfoam spiller op.

Natjazz byder denne juninat på eksklusive livesæt fra to af landets unge grupper, som begge nyder stor og velfortjent opmærksomhed. Girls in Airports er et instrumentalt band, der blander jazz med indie-soul, afrobeat, indisk raga og mere kølige nordiske toner til deres helt eget udtryk.

Interfoam er kvartetten, som vandt Ung Jazz-prisen sidste år med en musik, som er en heftig cocktail af 60’er-avantgarde, punk, rap, trash, mellemamerikansk blæsermusik og nå ja - jazz. Masser af energi, masser af fandenivolskhed og masser af improvisation.

Det bliver en nat med stærke rytmer, messende saxofoner og en smittende energi. To sæt hvor lytteren kan opleve disse unge superbands spille op til noget, som kan gå hen og udvikle sig til dans.

LINE-UP

Interfoam

Mikkel Grevsen - trompet
Mads Egetoft - tenorsaxofon & rap
Kristoffer Tophøj - trommer
Rune Jakobsen - bas og tuba

Girls In Airports

Martin Stender - saxofon
Lars Greve - saxofoner og klarinet
Mathias Holm - keyboards
Victor Dybbroe - percussion
Mads Forsby - trommer

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.