Hvad
Hvor
Hvornår

Gerald Clayton Trio (US)

Billetter til Gerald Clayton Trio (US), 2012 København K

Gerald Clayton Trio (US)
13. juli, kl. 21.00

Ungt klavervidunder og Grammy-modtager rammer Jazzhouse med helt ny plade.

Gerald Clayton har den musikalske baggrund på plads. Han begyndte at studere klaver som syvårig med berømte læremestre som Kenny Barron og Billy Childs. Selv er han søn af bassist/orkesterleder/producer John Clayton, og han har trådt sine læresko som musiker i faderens og onklens grupper The Clayton Brothers og The Clayton/Hamilton Jazz Orchestra. Ligeledes har han akkompagneret berømte sangere som Diana Krall, Michael Buble og Roberta Gambarini.

I 2009 udsendte han sit debutalbum som orkesterleder, ”Two Shade”, der indbragte ham en Grammy for ”Best Improvised Jazz Solo”. På få år er den bare 27-årige musiker blevet en af tidens mest omtalte pianister og han har opbygget en fanbase, der både tæller hiphoppere, bebopper, avantgardeelskere og alt ind imellem.

Han har netop udsendt sit andet album ”Bond – The Paris Sessions”, der med sin blanding af eksplosive originalkompositioner og interessante bearbejdninger af standards da også allerede har indbragt ham endnu en Grammy-nominering – denne gang for ”Best Instrumental Jazz Album”.

-l-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.