Hvad
Hvor
Hvornår

Gary Clark Jr.

Billetter til Gary Clark Jr., 2013 København V

Gary Clark Jr. rykker dato og til større spillested

Gary Clark Jr. udgav sit debutalbum ”Blak And Blu” den 28. januar, hvor han med en sjældent set moderne elegance demonstrerer en ekstremt fuzzy guitarlyd og en glat vokal som sit varemærke. Ikke ulig en ung rockende og larmende Lenny Kravitz som mange også sammenligner ham med.

Interessen og hypen omkring det unge stjerneskud er nu så overvældende, at sangeren har besluttet at flytte spillested og dato, så endnu flere fans får muligheden for at opleve ham live.

Det vil sige, at koncerten onsdag den 2. marts i Lille VEGA flyttes til den 9. juli i Store VEGA.

GARY CLARK JR. TIL LILLE VEGA

Den unge amerikanske guitarist Gary Clark Jr. er trods sine kun 28 år allerede et kendt navn i mange kredse og bliver kaldt den mest spændende blues-baserede instrumentalist siden Jack White.

Gary har optrådt siden han var kun 14 år gammel, indspillet med Alicia Keys, der har sammenlignet ham med guitarister som Jimi Hendrix og Marvin Gaye og selveste Eric Clapton inviterede ham på scenen til hans 2010 Crossroads koncert.

Gary Clark er klar med sit kommende debutalbum ”Blak And Blu”, den 28. januar, hvor han med en sjældent set moderne elegance demonstrerer en ekstremt fuzzy guitarlyd og en glat vokal som sit varemærke. Ikke ulig en ung Lenny Kravitz som mange også sammenligner ham med.

Gary Clark Jr. favner både blues, soul, rock og live sågar også larmende tung rock i det, der er blevet kaldt det perfekte debut album og anmelderne har smidt en sand stjerneregn efter det nye up-coming talent.

På både hans debutalbum ”Blak and Blu”, der udkommer d. 28. januar 2013, og i Lille VEGA d. 2. marts vil lyttere og publikum blive udsat for hans hæsblæsende blanding af rock, soul og rythm’n’blues, der trækker inspiration fra alt lige fra Nirvana, til Buddy Guy og Beastie Boys. Og ikke mindst vil man stifte bekendtskab med en FREMRAGENDE ny guitarist, sanger, og sangskriver.

Førstesinglen "Aint Messin Round” fra Blak and Blu" kan høres HER.

Det er en fornøjelse vi for første gang i Danmark kan præsentere Gary Clark Jr.:

LØRDAG DEN 2. MARTS I LILLE VEGA

Forsalget starter onsdag den 12. december via billetlugen.dk / 70 263 267 samt i Fona landet over.

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.