Hvad
Hvor
Hvornår
29. april

FRIBYTTERDRØMME

Loppen, Christiania / København K
 
Hvornår
Lør., 29. april 2017, 21:00
- FRIBYTTERDRØMME
Prisniveau
115.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
Udsolgt
 

Billetter til FRIBYTTERDRØMME, 2017 København K

FRIBYTTERDRØMME har gennem de seneste par år gjort sig stærkt bemærket med deres ekstremt medrivende og euforiske koncerter – og bevist, at de er et af Danmarks absolut bedste live-navne inden for deres genre!

Bandet høstede roser for debutalbummet 'Labyrintens Farver' samt positive koncertanmeldelser fra tournéen i efteråret 2015, der blev rundet af med et brag af en koncert i et udsolgt Lille VEGA og efterfulgt af udsolgte (og næsten udsolgte shows) i foråret 2016. Henover sommeren er der blevet plads til få udvalgte festivaler og efteråret er (udover et smut til Oslo Psych Fest) reserveret til tilblivelsen den svære 2’er.

Svensk P3 og dansk P6 BEAT har lagt spilletid til Fribytternes radiosingle 'Kosmonauten', der stammer fra bandets debutplade, produceret i tæt samarbejde med TAPF Studio og udgivet på Suspekt’s pladeselskab Tabu Records.
Den kommende plade, der lige nu ligger i veer og er klar til at blive født, udkommer ligeledes på TABU RECORDS med Universal Music i ryggen.
Fribytterne siger selv om den forestående tour:
”Vi har nyt materiale på vej og vores forårs tour kommer naturligt til at centrere sig omkring det. Det glæder vi os selvsagt til. Vi vil helt klart forsøge at skubbe til nogle grænser for vores egen musik, men forhåbentlig også den danske rockmusik. Vi sidder stadig mit i det store eksperiment af lyd og lyrik. Det er i hvert fald den følelse vi går til vores kommende koncerter og udgivelse med. Ellers bliver det sgu bare rart at komme ud at møde publikum igen. Det er sammen med publikum, at vi har vores største oplevelser. Flere af dem tak!”

SØG DET HØJESTE TOUR 2017
21-apr // Aarhus // Atlas
22-apr // Svendborg // Harders
28-apr // Odense // Kulturmaskinen
29-apr // København // Loppen

https://www.facebook.com/fribytterdroemme

Loppen, Christiania

Bådsmandsstræde 43
1407
København K
 
Hvornår
Lør., 29. april 2017, 21:00
- FRIBYTTERDRØMME
Prisniveau
115.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
Udsolgt
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.