Hvad
Hvor
Hvornår

Freja Loeb

Billetter til Freja Loeb, 2012 København V

Rost sangerinde tilbage i VEGA

Siden Freja Loeb udgav sit debutalbum Odyssey i november er det kun gået en vej for den elektropop sangerinden og det er fremad. Albummet fik gode anmeldelser og førte en længere Danmarksturne med sig som opvarmning for Tim Christensen og i eget navn. Freja Loeb har ikke kun skruet et godt debutalbum sammen, men er ifølge nmelderne også en glimrende oplevelse live.

VEGAs Udvalgte
i 2011 var Freja Loeb én af de seks kunstnere, der udgør VEGAs Udvalgte, og hun blev udvalgt, fordi VEGA mener, hun gør sig rigtig godt bemærket, og at hun vil sætte sit præg på det indeværende musikår. Kort sagt; en kunstner,
man bør holde øje med. Og det er VEGA ikke ene om at synes for Freja Loeb er netop også blevet nomineret til P3 Talentet. Singlerne "Never Stop Coming Back" og "Soft Blues" har været i heftig rotation på radiostationen.

Dansevenlig elektropop Freja Loeb laver elektronisk popmusik med tydelig inspiration i 80'ernes keyboarddrevne pop og disco, og hun er en glimrende sangerinde med en stærk, sensuel stemme, som leverer effektiv, fængende og dansevenlig electropop. Hendes drømmende vokal fører tankerne hen på Stevie Nicks fra Fleetwood Mac og Debbie Harry fra Blondie.

Den opkommende stjerne har opnået en hel del allerede på trods af sin unge alder. Hun har bl.a. været support for Nephew, spillet sammen med White Pony og Whinnie Who og har spillet på flere danske festivaler. Denne sommer kan hun også opleves på festivalscenerne til blandt andet Spot Festival og Smukfest.

-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.