Hvad
Hvor
Hvornår

Freja Loeb

Billetter til Freja Loeb, 2012 Kongens Lyngby

Mystisk, smuk, cool og sjov, danske sangerinde Freja Loeb er en stærk, uafhængig kvinde, der begyndte sin musikløbebane som support act sammen med White Pony for Nephew. Hendes drømmende vokal får dig til at tænke på Fleetwood Mac sanger Stevie Nicks og rock-ikon Debbie Harry fra Blondie. Det har vi allerede hørt i den tidligere P3's Uundgåelige "Never Stop Coming Back", og nu kan vi høre det gennem hele debutalbummet Odyssey.

Valget af samarbejdspartner på produktionssiden af musikken endte med producer Lasse Lyngbo (White Pony, Diefenbach, Vinnie Who), og de har sigtet højt og været dristige: Blondie, David Bowie og The Cure er blandt forbillederne. I slutningen af 1970'erne og begyndelsen af 1980'erne ramte rockmusikken nemlig en tone, som Freja Loeb bliver ved med at søge tilbage til uanset, hvad radioerne og hendes jævnaldrende render og dyrker lige nu.
-KTP-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.