Hvad
Hvor
Hvornår

Freja Loeb

Billetter til Freja Loeb, 2012 Vejle

Freja Loeb debuterer med slagkraft! Hun er stædig. Hun er perfektionistisk. Hun er modig. Hun er nørdet. Og det skinner igennem på det new wave-inspirerede debutalbum, Freja Loeb har fightet sig frem til. Her tør hun spille bold med rockhistoriens største navne, mens hun nysgerrigt søger rundt livets aspekter.

Alle dage i Freja Loebs 24-årige liv har peget frem mod 28. november 2011. Dagen, hvor hun endelig får fuldt afløb for den musik, som har hobet sig op i hende, siden hun var barn. For hendes trang til at skabe går langt ud over det normale, og hver gang den bliver spærret inde, gør hun oprør. Så foruden at være stilstudier i selvbevidst pop emmer hendes sange af forløst energi. Det har vi allerede hørt i den tidligere P3's Uundgåelige Never Stop Coming Back, og nu kan vi høre gennem hele debutalbummet Odyssey.

Men ligesom Freja Loebs skabertrang ikke lader sig spærre inde, således gør hendes sange det heller ikke på en CD. Så Freja Loeb tager til foråret rundt på landets førende spillesteder og slipper dem løs - levende LIVE..!

Det bør du opleve - og hvis du ikke tror vort ord, så søg efter Freja Loeb på YouTube, og se liveoptagelsen fra VEGA. Ses vi så derefter i BYGNINGEN mon..? Det tror vi nok vi gør....
-KTP-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.