Hvad
Hvor
Hvornår

Foster The People

Billetter til Foster The People, 2011 København V

Grundet ændringer i tourplanen, er den planlagte koncert med amerikanske Foster The People den 14. november, blevet flyttet til onsdag 16. november. I samme ombæring flyttes koncerten til Store VEGA på grund af stigende interesse. Billetter købt til koncerten i Lille VEGA 14. november er naturligvis gældende til Store VEGA 16. november, eller kan refunderes via Billetlugen.

Om Foster The People:

Det nyeste skud på indiestammen, amerikanske Foster The People fik med udgivelsen af deres første EP i starten af 2010 flere millioner hits, og blev herhjemme Ugens Uundgåelige på P3 med singlen "Pumped Up Kicks" og med den nuværende single "Houdini", er interessen ikke blevet mindre.

I juni udsendte Foster The People deres første fuldlængde album "Torches", der med sin poppede vellyd og de rock-elektronisk inspirerede beats, strøg direkte ind som #8 på Billboard Top 200 Album Chart.

NME har kaldt Foster The People "en frisk evolution for moderne musik" og aviserne The Guardian og Los Angeles Times fulgte trop med begejstret omtale. Bandets popularitet afspejler sig også i deres omfattende tourplaner, der holder dem travlt beskæftiget og spiller for udsolgte huse i hjemlandet og Europa.

"Torches" syder med kulørte synthesizere, digitale underlægningseffekter og iskolde trommemaskiner understøttet af forsanger Mark Fosters kraftfulde kølige vokal og vi glæder os til at byde dem velkommen for første gang i Danmark:

ONSDAG 16. NOVEMBER, STORE VEGA
Forsalg via Billetlugen.dk / 70 263 267 samt Fona-butikker landet over.

Medlemmer af Soundvenue Friends får 50 kr. rabat på billetten.

Om Soundvenue Sessions: Et initiativ af Beatbox Concerts og musikmagasinet Soundvenue, der har til formål at præsentere koncerter med de stærkeste nye internationale navne. Koncerter som tidligere er gået Danmarks næse forbi. Der vil løbende blive offentliggjort flere Soundvenue Sessions.

Web: http://www.fosterthepeople.com

Foster The People udgives i Danmark af Sony Music

Koncerten arrangeres i samarbejde med VEGA. -L-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.