Hvad
Hvor
Hvornår

Forår med Fischer 2

Forår med Fischer 2

I foråret 2017 er chefdirigent Adam Fischer på podiet ved tre koncerter med orkestret. Denne koncert byder på wienerklassiske mesterværker af Haydn, Mozart og Schubert.

Wienerklassiske mesterværker

Koncerten indledes med Haydn, og hans livlige og melodiøse symfoni nr. 92. Danmarks Underholdningsorkesters koncertmester, Julie Eskær, og hendes italienske mand, Ettore Causa, er herefter solister i Mozarts berømte Sinfonia Concertante for violin og bratsch. Det er i genren mellem symfoni og koncert, og en herlig leg for to jævnbyrdige instrumenter der fletter sig ud og ind af melodierne og hinanden.

Melodiøs Schubert

Efter pausen tager orkestret og Adam Fischer livtag med den sene wienerklassik i Schuberts 4. symfoni, som han selv gavn navnet ”Tragisk”. Symfonien er Schuberts første i mol, men det er kun begyndelsen af symfonien der bærer et tragisk præg og allerede i slutningen af første sats er han tilbage i Dur. Den melodiøse 2. sats er en af Schuberts skønneste.

Program:
* Joseph Haydn: Symfoni nr. 92 (Oxford)
* W. A. Mozart: Sinfonia Concertante for violin og bratsch
* Franz Schubert: Symfoni nr. 4 (Tragische)

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.