Hvad
Hvor
Hvornår

Food´n´fun for charity

Billetter til Food´n´fun for charity, 2012 Kastrup

En unik aften i den gode sags tjeneste

Torsdag den 31. maj danner den smukke Vilhelm Lauritzen terminal rammen om en helt unikoplevelse.

Team Rynkeby Nordsjælland inviterer til gastronomiske oplevelser leveret af et hold af Danmarks- og dermed verdens bedste kokke. Manden der lagde grunden til den moderne opfattelse af en superkok Henrik Boserup leder an sammen med blandt andet Nicolas Georg fra Søllerød Kro. Der vil blive budt på en lækker gourmet menu med vine sammensat i kærlig forståelse med maden.

En række af landets bedste kunstnere stiller op for den gode sag - så vi kommer bl.a.til at opleve, Søs Fenger Anna David, Jimmi Colding forsanger i Ziddidada, musikken leveres af Schrøders Show Band med skuespillere Pernille Schrøder i front.

Hav de løse 100kr. Sedler med i lommen, aftenen vil være spækket med amerikanske lotterier med top præmier hvor bl.a. kan nævnes malerier af kunstnerne Christian Hornsleth og Zura eller hvad med en lukus middag for to på Restaurant Noma eller et kamera fra Canon.

Prisen for denne oplevelse er kun 1.495,- inkl. moms. Overskuddet fra aftenen går ubeskåret til Team Rynkeby Nordsjællands indsamling til fordel for Børnecancerfonden.

Læs mere her: www.foodnfunforcharity.dk

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.