Hvad
Hvor
Hvornår

Flødeklinikken

Billetter til Flødeklinikken, 2012 Køge

Det er en velspillet, rå, og kompromisløs urban lyd, der kommer fra de syv medlemmer i gruppen Flødeklinikken. Efter flere koncerter rundt i Danmark er der næsten ikke det sted, som ikke allerede har haft besøg af det energiske band og deres tourbus, fyldt med instrumenter. Gruppen på hele syv medlemmer har sine oprindelige rødder i det århusianske, og musikken afspejler gadens charme med fængende melodier og reflekterende danske tekster.

Visionerne og ambitionerne er store, og Flødeklinikken går med et højt tempo fremtiden i møde; De er i øjeblikket i studiet for at færdiggøre deres kommende album i samarbejde med deres producer Frederik Nordsøe (Outlandish, The William Blakes, Brandy m.fl.)

Den første single fra Flødeklinikkens kommende album "Piger med pistoler", der på 8. uge ligger top 5 på P3’s systemliste og var "ugens fresh" på MTV i sommer, følges op af endnu en single først i okt. 2011.

Forventet album release, januar 2012 - Tour periode: 15. marts - 1. april, samt festivaler 2012.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.