Hvad
Hvor
Hvornår

Flerfarve strik, med magiske nøgler (ID 353)

Billetter til Flerfarve strik, med magiske nøgler (ID 353), 2012 Silkeborg

Flerfarve strik, med magiske nøgler
Workshop ID 353

Underviser: Charlotte Kaae
Undervisningssted: Lunden
Tidspunkt: Lørdag, 10:00 - 17:00

Først lidt om farvers påvirkning på hinanden, regler og regelbrud, efterfulgt at en gennemgang af hvordan et magisk nøgle vikles, og hvordan du strikker med dem. Magiske nøgler er en teknik jeg ofte bruger, når der skal spræl på mit flerfarve strik. Der strikkes med to tråde garn af gangen, disse skifter løbende farve, alt efter hvordan du har viklet dit magiske nøgle. Med de magiske nøgler bliver dit farveskift, mere spontant, og ofte mere flydende. Du bestemmer selv hvor vildt det skal være. Vi strikker alle pulsvarmere du lærer at strikke magicloop, flerfarvet strik rundt, samt bobler, der er strikket kun fra retsiden.

Vil du købe billetter til flere workshops/events på én gang, så benyt linket her: http://burl.dk/rq71sr

Hvad er Grib Garnet?:
Kom til strik i Silkeborg 14-17. juni 2012! Byen vil være fyldt af glade entusiaster, der nyder garn i workshops, til events, foredrag og udstillinger... Vær med og tag del i udbredelsen af garnets glæder. I løbet af dagene 14. til 17. juni vil du kunne deltage i en bred vifte af workshops, der dækker emner fra begynder-strik og -hækling til maskinstrik, vendestrik og andre spændende teknikker og trends. Du kan også opleve at strikke i biografen mens du ser en god film - eller hvad med at strikke under en gudstjeneste i en af Silkeborgs smukke kirker?

Grib Garnet arrangerer strikkefestival i Silkeborg d. 14. - 17. juni i forbindelse med et verdensomspændende arrangement kaldet World Wide Knit in Public Day 2012. Vores intentioner er at vise, hvor mangfoldig kreativiteten er omkring strik, hækling og andre teknikker, hvor materialet er pind og garn, og samtidig vil vi sætte Silkeborg på landkortet som et sted, hvor kreativiteten samles. Rundt omkring i byen vil kreative nørklere samles omkring workshops, udstillinger og events, hvor vi har lagt os i selen og forsøgt at skabe unikke muligheder for at opleve noget nyt. Hovedsædet vil være Lunden og det nye Medborgerhus, men vi skal også strikke i biografen, i kirken, på en af Hjejlebådene og på biblioteket for at nævne nogle af de mange ting, der sker.

Se en liste over alle workshops her:http://www.gribgarnet.dk/workshops-public-view/

-RIF-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.