Hvad
Hvor
Hvornår

Figaros bryllup

Billetter til Figaros bryllup, 2012 Aarhus C

Smuk og klassisk forestilling, hvor et elegant politisk lystspil og fortællinger om eviggyldige kærlighedsforviklinger spiddes i da Pontes skønne komedie og Mozarts geniale musik. 

"Forestillingen er ualmindelig velskabt" 
 - Århus Stiftstidende

"...ualmindelig sjov, varm og stjernebestrøet..."
 - Berlingske Tidende

"Smuk og livlig Figaro"
- Fyens Stiftstidende

Efterårets store turné, Figaros bryllup, byder på et gensyn med Mozarts mesterværk i Jan Maagaards succesfulde iscenesættelse i 1780ernes Sevilla. I denne smukke, klassiske forestilling bliver der rig lejlighed til at nyde da Pontes skønne komedie og Mozarts geniale musik. Opsætningen begejstrede i 2006 både publikum og anmeldere, hvor såvel det musikalske som det æstetiske er blevet fremhævet. I Peter Schulz' klassiske scenografi og med Lars Andersens smukke og overdådige kostumer strålede ensemblet og dramaet ved forestillingerne i hele landet. Figaros bryllup er en forklædnings- og forviklingskomedie, hvor alle personer i forestillingen følger deres egne lyster, interesser og intentioner, men den er mere end det; med Figaros bryllup skabte Mozart nemlig den første psykologiske opera. Mozart videreudviklede den italienske opera buffas stereotyper til nuancerede psykologiske skildringer af karaktererne og satte oplysningstidens latterliggørelse af det aristokratiske hierarki i musik.

Med Figaros bryllup skildres det levende menneske med trang til oprør, frihed og kærlighed!

Varighed: 3 timer inkl. pause.
Arr.: Den Jyske Opera

Denne forestilling er med i 2plus-serien. Med denne rabattype kan du få 50 kr. i rabat pr. billet, hvis du køber billetter til to eller flere forestillinger på en gang.

I 2plus kan du finde både teaterforestillinger, koncerter, comedy og dans. Se hele 2plus-serien her. Der bliver løbende  tilføjet nye forestillinger til 2plus.

Læs mere om 2plus.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.