Hvad
Hvor
Hvornår

The Felice Brothers (US)

Billetter til The Felice Brothers (US), 2017 København K

The Felice Brothers er et sammensat folk-americana-rock'n'roll band fra Catskills bjergene udenfor New York. Bandet består af brødrene Ian og James Felice og de tre gamle venner Greg Farley (fiol), Josh Rawson (bas) og David Estebrook (trommer). Den tredje bror, Simone Felice, var også medlem af bandet til og med deres fjerde fuldlængde album ‘Celebration Florida’, hvorefter han startede sin solokarriere.

Brødrene voksede op ved Hudson floden, blot få mil fra et særligt hus i Woodstock, hvor ikoner som Dylan og The Band huserede. De byttede familiens søndags-BBQ på gården ud med storbyen og blev gademusikanter i New Yorks metro. Rygtet om deres utæmmede liveshows og distinke lyd spredtes, og nu har de 10 år bag sig som band og har været på tour med Bright Eyes, Old Crow Medicine Show, Justin Townes Earle.

På det 6. album 'Life in the Dark' fortsætter Ian Felice med at kommentere på et splittet, moderne USA med sine ofte kyniske og fortvivlede tekster. Sammen med bandets autentiske forståelse for amerikansk folkemusik, skaber de samme legefulde, ustyrlige americana, som vi har elsket siden debuten for 10 år siden.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.