Hvad
Hvor
Hvornår

FCK - UEFA Champions League 2012/13

Billetter til FCK - UEFA Champions League 2012/13, 2012 København Ø

Tirsdag den 21. august klokken 20.45 lyder UEFA Champions League-hymnen atter over København, når franske LOSC Lille er sidste udfordring i bestræbelserne på at få adgang til gruppespillet i verdens fornemmeste klubturnering. Løverne har brug for maksimal støtte i den første kamp mod det franske storhold, og billetsalget er klar til at blive sat i gang i løbet af torsdagen.

Play-Off-runden er sidste udfordring før et evt. gruppespil i både UEFA Champions League og UEFA Europa League.

Platinmedlemmer af KlubFCK har gratis adgang til opgøret i PARKEN, mens alle guldmedlemmer har forkøbsret og 10 % rabat på deres normale plads (sidste frist er 24 tmer før kick-off). Sølvkortholdere har forkøbsret på billetter til kampen. Praktisk information udsendes til alle medlemmer af KlubFCK snarest. Er du endnu ikke medlem af KlubFCK, så læs meget mere her.

Billetpriser
F.C. København har behov for al den støtte vi kan få, og derfor er billetpriserne til kampen også særdeles attraktive for alle. Billetpriserne er som følger:

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.