Hvad
Hvor
Hvornår

Fat Freddy's Drop

Billetter til Fat Freddy's Drop, 2012 København V

Fat Freddy´s Drop giver 2 koncerter i Danmark

Det New Zealandsk-baserede musikkollektiv Fat Freddy's Drop er klar til at give to fantastiske koncerter, når de gæster Voxhall i Århus 17. august og Store Vega 18. august.

Fat Freddy's Drop er et syv mand stort band fra New Zealand, hvis udefinerbare musik bevæger sig inde for genrer som dub, soul, jazz, funk, ska, reggae og elektronica. I 2003 modtog de international anerkendelse for singlen " Midnight Marauders" og har stort set turneret rundt i Europa hvert år siden.

Fat Freddy´s Drop udgav deres første album "Live at the Matterhorn" i 2001, som var en liveoptagelse af en koncert bandet spillede i Wellington. Deres første studiealbum "Based on a True Story" udkom i 2005 og var en indspilning af mange af de numre, som bandet havde spillet live i gennem årene. Deraf titlen.

Fat Freddy's Drop leverer en original stil og en vanedannende energi, som gør at deres fanskare vokser for hver koncert. Har man oplevet dem live dem én gang, så er man hooked - og må høre dem igen og igen. På trods af et anmelderrost bagkatalog er Fat Freddy's Drop derfor også bedst kendt for deres fantastiske liveoptrædener, hvilket efterhånden er blevet bandets varemærke.

Fat Freddy's Drop har besøgt Danmark flere gange i løbet af de sidste par år, og hver gang til udsolgte koncerter. Sidste gang var i september 2011, hvor Gaffa kvitterede med 5 stjerner for præstationen.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.