Hvad
Hvor
Hvornår

FAIR WELCOME Støttekoncert

Billetter til FAIR WELCOME Støttekoncert, 2016 København V

D. 11/2 løber STØTTEKONCERT FOR MENNESKER PÅ FLUGT af stablen i Store Vega.

Koncerten er arrangeret af Fair Welcome og formålet er, at samle midler til at hjælpe i både ind- og udland, der hvor der er behov.

Gå ikke glip af en fantastisk festlig aften, med optrædener fra nogle af landets dygtigste musikere og komikere og støt samtidigt en god sag.

Ræk hånden ud, lad os stå sammen og vise, at vi gerne vil hjælpe der hvor vi kan. Kom i Store Vega d. 11. februar - IT'S IN YOUR HANDS!

LINE-UP (OPDATERES LØBENDE):

D-A-D

WAFANDE
TURBOWEEKEND
THOMAS BUTTENSCHØN
AURA
PHARFAR
FOLKEKLUBBEN
MASTER FATMAN
BABY IN VAIN
BRANDON BEAL
VILD SMITH
SØREN HUSS

EXEC ( Troels Abrahamsen)

MELANIE EVY

PIVOT DANCE COMPANY

DJ NAH CARE
DJ MARCUS VOIGT & BLAKE JORDAN

DJ NANNALICIOUS

DJ LE GAMMELTOFT

DEN NØGNE SANDHED (m. Gordon Kennedy, Joachim Knop, Farshad Kholghi og Mikkel Schrøder)

Fair Welcome Formål

Vi møder mennesker hvor de er!

Der er brug for, at vi som mennesker kommer tættere på hinanden. At vi møder vores medmennesker med åbenhed, varme, glæde og hjælp i stedet for at lukke af og afvise.

Det er blevet en præmis for menneskets eksistens i den vestlige verden, at vi er blevet meget individualiserede med fokus på os selv og vores egne behov. Vi lukker os mere og mere om os selv i vores egne digitale verdener. Det store fællesskab har det svært, og imens glemmer vi, at der er utroligt mange mennesker, som ikke har de samme muligheder, ressourcer eller netværk, som vi selv har, og at de har brug for at blive set, taget med, hjulpet og støttet og ønsket velkommen i vores fællesskab.

Fair Welcomes formål er via smil, åbenhed, hjælpsomhed, direkte nødhjælp eller andre aktiviteter at møde mennesker dér, hvor de er og hjælpe med det, vi kan. Det der er brug for, er at vise, at alle mennesker er velkomne i fællesskabet uanset, hvor der kommer fra, hvad de flygter fra, eller hvem de er.

Så uanset det enkelte menneskes religiøse, politiske, sociale eller kulturelle tilhørsforhold og uanset hudfarve, har vi alle krav på at være en del af fællesskabet og blive mødt med forståelse og varme.

Fair Welcome arbejder for at få fokus på, at vi skal udvise mere medmenneskelighed i den måde, vi møder verden og andre mennesker på, og om at fremme dette uanset, om det er gennem en stor indsats eller bare en lille håndsrækning.

De to sager som Fair Welcome arbejder for lige nu er at hjælpe og byde de flygtninge, som kommer til Europa lige nu, velkommen samt hjælpe ensomme med at komme ud af deres isolation og ind i fællesskabet. Udover at være tilstede på Lesbos har vi været hand-op på flere projekter herhjemme og fremadrettet arbejder vi på følgende:

  • Juletræsfest d.18 Dec. 2015 i Auderød asylcenter for 1000 medmennesker
  • Donationer af julegaver børn på asylcentre
  • Indsamling og levering af brugt tøj, barnevogne, mikroovne, skoletasker, cykler osv.
  • Velgørenhedskoncert Store Vega, 11. Feb 2016 ”Mash-up for medmenneskelighed”
  • Mød hjemløs projekt
  • Undervisnings forløb
  • Møde mellem generationer projekt
  • Formidler kontakt fra herboende til nye medborgere (sponsor familier)
  • Juleaften for 100 enlige familier der ikke har råd til en flæskesteg på Skovshoved Hotel

Tjek Fair Welcomes arbejde ud her:

OBS:Koncerten er flyttet fra Tap 1 til Store Vega.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.