Hvad
Hvor
Hvornår

Elof & Wamberg (DK) + I Underlandet (SE)

Billetter til Elof & Wamberg (DK) + I Underlandet (SE), 2016 København N

Duoen Elof & Wamberg spiller eksperimenterende folkemusik på ukulele og kontrabas. De har siden 2010 formået at skabe musik med nærvær og passion, der samler publikum i et unikt univers, hvor veldefineret klang og detaljerig helhed skaber harmoni mellem de to instrumenter. Musikken er eftertænksom og malende og giver inspiration til refleksion.

Elof & Wamberg udgav i 2012 det anmelderroste debutalbum 12 ornli syge tracks for ukuelele og kontrabas, der blev nomineret til en Danish Music Award Folk. “Personlig är musiken och inget annat. Att ukelelemusik kunde vara så vacker?”, skrev det svenske musikmagasin Lira blandt andet om albummet. I november sidste år udkom opfølgeren Byen sover, der rummer en række fængende kompositioner med byen som omdrejningspunkt.

I Underlandet er en duo fra Göteborg bestående af violinisten Anna Cochrane og pianisten Eric Dahl. Deres filmiske instrumentalnumre forener svensk folkemusik med elementer af pop, kunstmusik og jazz. Cochrane og Dahl har spillet sammen siden 2009 og indtil videre udgivet to albums, senest Drömflygare fra sidste år. Navnet I Underlandet, der betyder “i eventyrland”, henviser til musikkens evne til at føre lytteren ind i et fortryllende univers.

I Underlandet har spillet en lang række koncerter i Sverige og resten af Norden, herunder på festivaler som Odense Folk Festival, Hagenfesten i Sverige og Fanø Free Folk Festival.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.