Hvad
Hvor
Hvornår
6. oktober

Electric Guitars

Musikhuzet i Rønne / Rønne
 
Hvornår
Fre., 06. oktober 2017, 21:00
- Electric Guitars
Prisniveau
Ingen pris tilgængelig
Salget starter Ons., 17. maj 2017, 10:00
 

Billetter til Electric Guitars, 2017 Rønne

De to super-guitarister Mika Vandborg og Søren Andersen er igen på tour med deres Electric Guitars. Og der er stadig tråd, spilleglæde og attitude for alle pengene.

Electric Guitars album "Rock'n'Roll Radio" kom på gaden februar 2017, så det er med det nye album i gigbagen. Albummet er produceret sammen med Jacob "Cobber" Binzer fra D:A:D og udkom på Target Records.

Bandet, publikum og pladeproduktionen har fået vokseværk, og de er på kort tid blevet garanter for et fedt underholdene rock-show.

Søren Andersen og Mika Vandborg hører til blandt landets bedste guitarister. De har hver deres tilgang til guitaren og spiller på forskellige måder, som supplerer hinanden og giver en stor alsidighed og forskellighed i både numrene og oplevelsen.

Udlandet har også fået smag for bandet, og de er netop blevet signet i Japan. I 2016 spillede de knap 50 koncerter. 15 gange på de største festivaler her hjemme, bl.a. Bøgescenen Skanderborg med ild og pyro på scenen, og i Raschs Pakhuz i slutningen af april 2016.

– Så er du til Classic Rock, ikke så meget pis, men til gengæld meget øl, SKAL du høre Electric Guitars!

Musikhuzet i Rønne

Musikhuzet Bornholm, Store Torv 6
3700
Rønne
 
Hvornår
Fre., 06. oktober 2017, 21:00
- Electric Guitars
Prisniveau
Ingen pris tilgængelig
Salget starter Ons., 17. maj 2017, 10:00
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.