Hvad
Hvor
Hvornår

EL-P

Billetter til EL-P, 2012 København K

Næsten præcis ti år efter udgivelsen af sit første soloalbum udgav El-P i sidste måned sit blot tredje soloalbum ”Cancer 4 Cure”, der nu bringer ham på en omfattende verdensturné, der også rammer både Århus og København.

Jaime Meline aka El Producto eller blot El-P har i snart tyve år huseret på den amerikanske hip hop-scene. Både som rapper, sangskriver, producer og pladeselskabsboss har han sat sit tydelige præg på genren, hvor han hører til i den hårde, aggressive ende. Med temaer og inspiration hentet fra bl.a. science fiction og fantasy og med en forkærlighed for nærmest umulige ordspil er han berømt for sine tekster og ikke mindst fremførelsen af dem.

I sit arbejde som producer henter han en del inspiration fra Public Enemys producer-team The Bomb Squad men også fra andre genrer og bands som f.eks. Art of Noise og Nine Inch Nails. Denne inspiration kan man naturligvis også høre i El-Ps egne kompositioner og det har givet ham et publikum, der også tæller rock- og indie-fans.

El-P begyndte sin karriere i gruppen Company Flow, som blev opløst i 2001, året før han udsendte debutalbummet Fantastic Damage på sit eget selskab Def Jux, som han i øvrigt stoppede i 2010. Han er i øjeblikket medlem af gruppen The Weathermen og kunstnerkollektivet Cardboard City.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.