Hvad
Hvor
Hvornår

Efterklang live på CPH:DOX 2009: Koncert + film

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 

Efterklang live på CPH:DOX 2009: Koncert + film

CPH:DOX præsenterer Efterklang i DOX:CLUB på KGS. NYTORV 11. Og 12. November.
I forbindelse med dette års CPH:DOX, vil et af Danmarks mest originale og interessante orkestre, Efterklang, drage ud på en miniturné i DOX-regi, udstyret med både en smuk koncertdokumentar og et ildsprudlende liveshow. Koncerterne vil finde sted i CPH:DOXs egen klub, DOX:CLUB, der i festivalperioden er placeret i Charlottenborgs/Kunstakademiets gård.

Efterklang vil her præsentere 'Performing Parades', en splinterny koncertfilm af Benjamin Hesselholdt, optaget i DR's koncerthus, Studie 2 i efteråret 2008. Her indgik bandet et særligt samarbejde med DR UnderholdningsOrkestret om at genfortolke og spille hele Efterklangs andet album 'Parades' live i sin fulde længde for første gang. Koncerten var ikke blot en klangmæssig toppræstation, men også en visuel tour de force; såvel koncertsalen som de mere end 50 musikere var blevet pyntet op i farvestrålende gevandter af kunstnerduoen Hvass&Hannibal.

Live-sættet vil bestå udelukkende af nye sange, opført i hvad bandet lover bliver et berusende, legesygt og anderledes kraftfuldt rockudtryk end filmens. -A-

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.