Hvad
Hvor
Hvornår

Efterklang live på CPH:DOX 2009: Koncert + film

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 

Efterklang live på CPH:DOX 2009: Koncert + film

CPH:DOX præsenterer Efterklang i DOX:CLUB på KGS. NYTORV 11. Og 12. November.
I forbindelse med dette års CPH:DOX, vil et af Danmarks mest originale og interessante orkestre, Efterklang, drage ud på en miniturné i DOX-regi, udstyret med både en smuk koncertdokumentar og et ildsprudlende liveshow. Koncerterne vil finde sted i CPH:DOXs egen klub, DOX:CLUB, der i festivalperioden er placeret i Charlottenborgs/Kunstakademiets gård.

Efterklang vil her præsentere 'Performing Parades', en splinterny koncertfilm af Benjamin Hesselholdt, optaget i DR's koncerthus, Studie 2 i efteråret 2008. Her indgik bandet et særligt samarbejde med DR UnderholdningsOrkestret om at genfortolke og spille hele Efterklangs andet album 'Parades' live i sin fulde længde for første gang. Koncerten var ikke blot en klangmæssig toppræstation, men også en visuel tour de force; såvel koncertsalen som de mere end 50 musikere var blevet pyntet op i farvestrålende gevandter af kunstnerduoen Hvass&Hannibal.

Live-sættet vil bestå udelukkende af nye sange, opført i hvad bandet lover bliver et berusende, legesygt og anderledes kraftfuldt rockudtryk end filmens. -A-

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 

Events on focus

Flere datoer
Tivolis Koncertsal / København V
4. februar
Vega / København V
12. juni
Ådalen - Aarhus / Åbyhøj
Flere datoer
DR Koncerthuset / København S
3. november
Vega / København V
Flere datoer
Musikhuset Aarhus / Aarhus C