Hvad
Hvor
Hvornår

The Eclectic Moniker

Billetter til The Eclectic Moniker, 2012 Vordingborg

The Eclectic Moniker er en fest fra et hjerte, der også ved, hvor tung mandag morgen kan føles - Det er den hvide mands tribute til calypsoen.

The Eclectic Moniker er et musikerkollektiv bestående af 8 musikere med Frederik Vedersø i front. Musikken består af drømmende melankolske og underfundige melodier, der flyder til marimba-toner og guitar-ornamenter. Numrene er trods deres eksotiske præg båret af en poppethed, som skaber genkendelsens glæde. Musikken er en smeltedigel af forskellige musikalske genrer - indierock, afrobeat, calypso og alternativ pop. Den eklektiske sammenblanding er unik. Lyden er aldrig hørt før, men fremkalder associationer til musikere som Paul Simon, Vampire Weekend, Beirut og Dirty Projectors.

Hit-potentialet er stort og P3 er allerede begejstrede. Bandet spillede på både SPOT og Roskilde Festival i 2011, og imponerede med en mindeværdig koncert for et udsolgt Store Vega som support for Oh Land. Efter bandets koncert på Roskilde Festivalen, skrev Soundvenue: ”Koncerten var utroligt velspillet og lyden upåklagelig. Gulvet gyngede i takt til de afro-poppede og indie-tropiske toner, så det både lød og føltes som om, man stod på en yacht i Caribien.”

Navnet The Eclectic Monikers rummer dets eget univers: ’Eclectic’ betyder sammensat til et større hele. ’Moniker’ betyder kælenavn. De har allerede spillet over hele Danmark og rundt omkring i Europa.

The Eclectic Monikers udtryk trækker på noget fremmedartet, der fremkalder billeder af drinks og palmer på stranden, også når teksterne drejer sig om erkendelse og udlængsel. Med The Eclectic Moniker danser man til beretninger om magtesløshed, mens håb og kærlighed hyldes. For fanden… det er fedt, det er friskt og det er en fest.

Bandet er i øjeblikket i gang med indspilningerne til et album, der forventes at udkomme i foråret 2012 – glæd jer!

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.