Hvad
Hvor
Hvornår

The Eclectic Moniker

Billetter til The Eclectic Moniker, 2012 København V

The Eclectic Moniker er et yderst interessant bekendtskab. Det er eksotisk og alligevel skandinavisk - og dermed en slags musikkens svar på Noma. Menuen består af drømmende, melankolske og underfundige tekster, der flyder til catchy marimba og guitar-ornamenter.
Første single netop landet

The Eclectic Moniker er af mange blevet spået at nå langt.
Gruppen blev i januar, både af Gaffa og Soundvenue, udråbt til at være de mest lovende danske nye danske navne.

Den 13. februar landede så gruppens første single "Easter Island", som røg direkte ind som Ugen Uundgåelige på P3. Måneden inden koncerten i VEGA udkommer deres længe debutalbummet

Fantastisk liveshow
The Eclectic Moniker er syv mand på scenen med den karismatiske Frederik Vedersø i front. Koncertmæssigt løfter gruppen det musikalske univers op på en kærlighedssky, som svæver over publikum, der danser med.   Både af anmelderskaren og hos publikum, er gruppen blevet rost for deres medrivende livekoncerter. Soundvenue skrev bl.a.

"I en farverig og humørbombastisk performance spankulerede det otte mand store band ind i publikums hjerter og hjerner - ledsaget af morsomme og smukt udsædvanlige guitarskalaer, overraskende skift i rytme og retning og en velgennemtænkt sammensætning af elektronik og instrumentering."-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.