Hvad
Hvor
Hvornår

DUNE

Billetter til DUNE, 2010 Aarhus C

Når man er syv hjemmeboende 18-årige, der modtager ”P3 prisen”, et Carlsberg Idélegat, tre Danish Music Awards, to GAFFA Priser, en European Borderbreaker Award, et hav af nomineringer, gode anmeldelser og spiller udsolgte koncerter fra Thy til Tokyo, skal man have gået med skyklapper for ikke at føle et vist pres over næste træk. Eller også skal man bare rive alt op ved rødderne, og tage næste skridt uden at kigge sig over skulderen. Og det er netop, hvad Dúné har gjort.

Bandet består af de syv unge skibonitter Mattias Kolstrup (vokal), Simon Troelsgaard (guitar), Cecilie Dyrberg (vokal, synth, guitar), Ole Bjørn Sørensen (synth, vokal), Piotrek Wasilewski (bas), Malte Aarup-Sórensen (trommer) og Danny Jungslund (guitar), og de har taget Danmark og verden med storm siden debutpladen We Are In There You Are Out Here (2007).
Deres seneste plade Enter Metropolis (2009) er rigt på tekster, der alle sammen kredser om at komme fra en lille provinsby, flytte til en millionby og rejse ud og opleve verdens største byer. Ikke kun den fysiske rejse, men i høj grad også den mentale rejse fra den trygge provinsby til den store, ukendte metropol fuld af fristelser, farer, frygt, frihed, frisind, muligheder og hjemve. På trods af sangskriver Mattias Kolstrups unge alder er der tale om modne tekster, hvilket blot er med til at understrege Dúnés store klasse og internationale niveau.

Special guest: Laust Sonne (D-A-D)
Billetsalget til koncerten med Dúné stryger af sted, og mon ikke presset på forsalgsstederne øges yderligere, når det kan afsløres, at bandet medbringer Laust Sonne som særlig gæst.
 Laust Sonne er mest kendt fra sit tidligere band Dear og ikke mindst som trommeslager i D-A-D, men singlen Spell On You ændrede på dette for et års tid siden, og nu er Laust Sonne snart klar med næste single fra et kommende debutalbum med release i foråret 2011. Stilen er hårdtpumpet pop, som Prince kunne have lavet det.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.