Hvad
Hvor
Hvornår

Dixie Chicks

Billetter til Dixie Chicks, 2016 Horsens

”Falconer virkede for lille, da Dixie Chicks for første gang spillede i Danmark”… Således indledte Politiken deres anmeldelse af Dixie Chicks’ koncert i marts sidste år. De danske fans kan godt begynde at glæde sig, for der bliver mere plads for de tre smukke texanere, at boltre sig på rent musikalsk, når de gæster Forum Horsens med deres med power-countrypop fulde af harmonier, lækre riffs og væg-til-væg omkvæd.

Hvorfor skulle der egentlig gå ti år inden vi i Danmark fik besøg af Dixie Chicks, som dengang tronede i både pop- og countryverden som den mest sælgende kvindegruppe? De spillede stadioner og dominerede hitlisterne, og havde alverdens succes, lige indtil forsanger Natalie Maines under en London-koncert og lige før invasionen af Irak i 2003 sagde, at hun skammede sig over, at præsident George W. Bush var texaner. Det udløste en voldsom boykot fra deres amerikanske fans, som førte til at de blev flået ned af salgslisterne og ligefrem lagt for had, og dermed mistede halvdelen af deres US fanbase.

Vi skal frem til 2007 hvor singlen ”Not Ready To Make Nice” markerede deres comeback, og vandt en Grammy Award for ”Song Of The Year”. Den sang var på det Rick Rubin producerede album ”Taking The Long Way”, som også vandt en Grammy for “Album Of The Year”.
I alt er det i skrivende stund blevet til 13 Grammy Awards, og søstrene Martie Erwin Maguire og Emily Erwin Robison, samt forsanger Natalie Maines, tilsammen Dixie Chicks, er den bedst sælgende kvindelige gruppe i nogen genre. De har æren af at være den eneste Country gruppe nogensinde samt den eneste kvindelige gruppe i enhver genre, der på hinanden følgende har modtaget Diamond Awards, for pladesalg på over 10 millioner eksemplarer.

Bandet er fra Dallas, Texas og blev dannet i 1989, men skulle frem til slutningen af 1990’erne med et par udskiftninger i besætningen, før de fik kommerciel succes med sange som "Wide Open Spaces", "Cowboy Take Me Away", og "Long Time Gone". Syv studiealbums og live-udgivelser samt opsamlingsalbums udgør bandets musikalske bagage, og gennem et årti er de gået fra at være et band, til et fænomen, med over 30 millioner solgte album!

Superstjerner, overløbere, innovatører, helte, skurke, og mødre.. Sådan bliver de tre amerikanske Country/Pop/Bluegrass sangerinder beskrevet i deres biografi, men du kan kalde dem hvad du vil, én ting er sikkert, du går ikke galt i byen til deres koncert, for du bliver blæst omkuld af deres fantastiske live-optræden, læs blot et par af de danske anmelderes citater nedenfor.

www.dixiechicks.com

BT:
”… De blev modtaget med stor jubel. Allerede under første, medrivende countryrockende 'I Can Love You Better' (efter sigende en hyldest til idolet Dolly Parton) rakte den småpunkede Maines sine sortlakerede kløer ud efter publikum. Hun holdt fast de næste par timer.
Det var slående her til aften, hvor utrolig vellydende og godt bandet og de tre chicks spiller på deres mange instrumenter. Det swinger ad Austin, Texas til…”

Gaffa:
..På nummeret "Sin Wagon", tog helvede og alle dets dæmoner fat i de tre piger & Co., så jeg stod og fik billeder på nethinden af den tidlige cowpunk leveret af 30-årsjubilarerne i D-A-D.Dixie Chicks kan gøre et eller andet ved selv en forstenet rocknørd som undertegnede, når jeg pludselig kan synes, at et banjo-solo er det fedeste i verden.

Berlingske Tidende:
”… Det er sjældent, stolene er sat op ved koncerter i Falconer Salen. Men det var de her til aften, da Texas røde roser, Dixie Chicks, gav en to timer lang koncert. Det kunne arrangørerne godt have sparet sig. Det med stolene. For et utrolig feststemt publikum stod næsten mere op end de sad ned, mens de cool country-chicks spillede…”

Billetpriser: 550,- / 650 kr. + gebyr (siddepladser)

 

Billetpriser: 550,- / 650 kr. + gebyr (siddepladser)

Ultimate Hot Ticket

Ultimate Hot Ticket pakken inkluderer 
- siddeplads billet på første række 
- Dixie Chicks tour gave 
- Dixie Chicks souvenir laminat 
- VIP tjek-ind område

Pakke værdi:  1770 DKK inkl. gebyr

 

Golden Hot Ticket

Gold Hot Ticket package inkluderer:

- siddeplads billet ; række 2-10 
- Dixie Chicks tour gave 
- Dixie Chicks souvenir laminat 
-VIP Tjek-ind område

Pakke værdi:  1398 DKK inkl. gebyr

 

Silver Hot Ticket

Silver Hot Ticket package inkluderer:

-  siddeplads billet 
- Dixie Chicks tour gave 
- Dixie Chicks souvenir laminat 
- VIP tjek-ind område

Pakke værdi: 1173 DKK inkl. gebyr

 

Billetter fremsendes af Billetlugen. Merchandise bliver udleveret på spilledagen. Yderligere information bliver sendt til billetkøberne ca. 1 uge før koncerten.

Vær opmærksom på, at den oplyste tidsplan for koncerten, kan variere fra VIP pakken og tjek-ind. VIP Nation kontakter køberne med præcise tider ca. 1 uge før koncerten.

Alle pakker er IKKE-REFUNDERBARE og må IKKE OVERDRAGES. INGEN REFUNDERING bliver givet under nogen omstændigheder på nær en aflysning af hele koncerten.

INGEN NAVNE ÆNDRINGER bliver tilladt under nogen omstændigheder. BIlletter bliver sendt af den lokale billetudbyder.

Merchandise genstande og laminater bliver uddelt på koncert aftenen.

Laminatet er kun til sourvenir brug og giver ikke adgang til spillestedet eller backstage områder.

 

Kørestolspladser sælges kun via Billetlugens Kundeservice
 tlf. 70 263 267.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.