Hvad
Hvor
Hvornår
12. maj

Die Herren

Musikhuzet i Rønne / Rønne
 
Hvornår
Fre., 12. maj 2017, 21:00
- Die Herren
Prisniveau
195.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Billetter til Die Herren, 2017 Rønne

Die Herren har spillet sammen siden 1991 og har i dag nærmest kultstatus i Danmark som et af de mest troværdige og rå plagiat-bands i landet. De har virkelig forstået at gengive nerven i U2´s sange, så selv de mest U2-hadske personer må overgive sig.

Bemærkninger som: "Jeg kan ikke li´ U2 - men jeg kan fandeme godt li´ Die Herren" eller "Det er den bedste U2-koncert, jeg har været til" giver et klart indtryk af det, Die Herren kan med musikken og med et publikum.

Det er ikke tilfældigt, at de samler fulde huse over alt i landet, hvor de spiller, og det er ikke tilfældigt, at publikum kommer igen og igen. Det er et resultat af, at publikum får en stor musikalsk oplevelse hver gang.

Die Herren har nerve og intensitet og har på utrolig vis formået at skabe sig et navn på sin helt egen stil, eller som en fan en gang udtalte: "Die Herren er slet ikke som et kopiorkester".

Alle, som er til en ægte live rock-oplevelse, bør opleve Die Herren, og tager man ikke dette for gode varer, så skal man bare spørge til en af de mange, mange tusinde som gennem de sidste 25 år har været til koncert med Die Herren.

Die Herren er et af de bedst live bands herhjemme - kopi eller ej.

Musikhuzet i Rønne

Musikhuzet Bornholm, Store Torv 6
3700
Rønne
 
Hvornår
Fre., 12. maj 2017, 21:00
- Die Herren
Prisniveau
195.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.