Hvad
Hvor
Hvornår

Dicte & Hempler

Billetter til Dicte & Hempler, 2013 København S

Dynamisk duo i Koncerthuset

Der venter både blåtonet, forfinet elegance og pulsen fra storbyens natklubber, når Dicte og Claus Hempler sammen står på scenen i Koncerthusets Studie 2 lørdag 26. januar 2013
Både Dicte og Claus Hempler har siden 90’erne slået deres navne fast som nogle af de mest markante sangere i Danmark. Nu slår de sig sammen og rejser landet rundt med ”The Dark and Stormy Sessions 2013”, hvor de vil byde på nye og anderledes udgaver af egen sange samt håndplukkede favoritter i nye og overraskende fortolkninger.
Inspirationen skal findes helt tilbage i Elvis Presleys store comeback-show fra 1968, hvor han beviste, at halvakustisk musik uden trommer kan være både intens og sexet!
Ambitionen for de to sangere er at levere soundtracket til en forrygende musikalsk aften, hvor de vil krydre musikken med anekdoter om sangene i særdeleshed og om livet i det hele taget. Der er lagt op til løssluppen rytmisk energi, intimitet, varme og humor.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.